2020. április 4. szombat, Izidor napja
Szent Bernát GyógyszertárSzent Bernát Gyógyszertár
Szent Bernát Gyógyszertár
A gyógyszertar Adatkezelés Akciók Vény nélkül Kapcsolat Hasznos linkek

Képgaléria

Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár Szent Bernát Gyógyszertár

Információ a koronavírussal kapcsolatban.

Néhány információ a koronavírussal kapcsolatban:
A betegség terjedése:
Mint a legtöbb légúti megbetegedésnél, a COVID-19 esetében is cseppfertőzéssel terjed a betegség, emberről emberre. Ezért kiemelt fontosságú a megfelelő köhögési etikett és kézhigiéné.
A COVID-19 jellemző tünetei:
A betegek nagy részénél láz, száraz köhögés, fáradság a jellemző tünet, de előfordulhat fájdalom, orrdugulás, orrfolyás, torokfájás vagy hasmenés is. Néhány embernél a fertőzés tünetmentesen zajlik le. Szintén elmondható, hogy a megfertőződött emberek túlnyomó többsége (kb. 80%) különleges kezelés nélkül is meggyógyul. A vírus által megfertőzött 6 emberből 1-nél súlyos tünetek alakulnak ki (légzési nehézség is).
Szájmaszk használata:
A szájmaszk használata minden felső légúti tünettel rendelkező személy számára javasolt, mivel az megakadályozza a köhögés és a tüsszentés során a nagy mennyiségű testnedv aeroszol formában történő terjedését.
A szájmaszk használata egészséges ember esetén nem javasolt, valódi védelmet nem nyújt, csak álbiztonságot jelent.
Szájmaszk használata minden olyan egészségügyi szakember részére javallott, aki beteg emberekkel érintkeznek, vagy azokat kezelik.
KIEMELTEN FONTOS A RENDSZERES, ALAPOS SZAPPANOS KÉZMOSÁS, ESETLEG ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ HASZNÁLATA!
https://www.nnk.gov.hu/…/458-koronavirus-hetfotol-ingyenese…
https://www.nnk.gov.hu/…/…/448-tanacsok-a-magyar-lakossagnak

A gyógyszertár hagyományos alapokon működő gyógyszerészi vállalkozás, ahol a vezetőség és az ott dolgozók mindig arra törekednek, hogy a vásárlók kiszolgálása magas szakmai szinten történjék.

Köszönjük, hogy megbíznak bennünk és felkeresik gyógyszertárunkat!

Nyitva tartás

Munkanapokon 8-19 óráig.

1126 Budapest, Böszörményi út 3/a.
Tel.: 355 5931

Megközelítés

Megközelítés